Vrienden van FCV Schagen

Welkom op de webpagina van de Vrienden van FCV Schagen!

Word vriend van FCV Schagen!

Vrienden van FCV Schagen is onderdeel van FCV Schagen e.o. de BMX vereniging in het Noord-Hollandse Schagen. FCV Schagen is gevestigd op de Witte Paal 62a en u vindt ons in de meest zuidwestelijke hoek van het bedrijventerrein.

Wij zijn met onze vereniging op zoek naar 1500 vrienden. Ja u leest het goed, vijftienhonderd vrienden welke allemaal een gezamenlijk doel hebben. Wij streven deze grote groep na om draagvlak voor onze vereniging te creëren, nieuwe leden te werven en bovenal onze droom te realiseren.

Onze huidige BMX wedstrijdbaan bestaat ruim 35 jaar in de huidige vorm en is qua afmetingen en uitdaging achterhaald. Om de BMX sport een boost te geven in de kop van Noord-Holland en om nieuwe NK, WK en zelfs Olympiërs op te leiden is een nieuwe BMX wedstrijdbaan nodig.

Een nieuwe wedstrijdbaan biedt méér mogelijkheden. Zo kunnen wij wedstrijden organiseren op een hoger niveau, met bezoekers uit het hele land en zelfs daarbuiten, waarbij de lokale horeca, ondernemers zoals campings, winkels en hotels op gasten kunnen rekenen.

Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en andere activiteiten kunnen wij organiseren op onze wedstrijdbaan, waarbij de nadruk vooral zal liggen op het beoefenen van de BMX sport.

Wij zijn op zoek naar u!

Fietscrossvereniging Schagen en omstreken biedt u een unieke kans: Levenslang vriend van FCV Schagen!

De eenmalige aanschaf van dit officiële exclusieve FCV Schagen Certificaat bedraagt € 100,00 per certificaat.

Met uw vriendschap realiseren wij:

– Een nieuwe gekwalificeerde BMX wedstrijdbaan in Schagen.
– Gegarandeerde sportgelegenheid voor de toekomst.
– Een kweekvijver voor jong en nieuw talent voor NK, WK en Olympische spelen.

Steun onze huidige en onze toekomstige leden en zorg daarmee dat de BMX sport nog lang in de Noordkop zal worden beoefend!

banner-Justen en Niek FCV Schagen
banner-startheuvel1-FCV Schagen
banner-startheuvel-FCV Schagen
de baan FCV Schagen copy